Prima vizita la cabinetul de acupunctura


Ce asteptam de la prima vizita la cabinetul de acupunctura?

O consultatie consta in analiza pulsului, a limbii, a irisului si o anamneza amanuntita (interviu/chestionar), deoarece acupunctura trateaza cauza in special si organismul ca pe un tot unitar.
Sunt luate in considerare si analizate orice referiri la factorii de stress precum si problemelor de ordin emotional si sufletesc al pacientului. Numarul de sedinte se stabileste in functie de gravitatea afectiunii fiecarui pacient in parte si de modul in care reactioneaza fiecare organism.

Exista alternative la acupunctura pentru pacientii care nu se simt confortabil cu acele?
Ca alternative mai putin invazive, punctele de acupunctura mai pot fi stimulate si cu caldura, laser, magnet, curent electric de intensitate slaba (electropunctura), presiune mecanica (presopunctura).

De aceea in practica noastra folosim terapii ca:
– acupunctura magnetica;
– moxibustie (folosirea unor tigari groase –moxa- facute din plante cu care se incalzesc anumite puncte de acupunctura in cazul anumitor afectiuni);
– punerea de ventuze;
– Masaj Tui-na (cunoscut si ca Shiatsu sau Masaj suedez)

Aceste terapii dau o stimulare a meridianelor de acupunctura fara a intepa pielea. Rsultatele sunt asemanatoare dar acupuctura ramen o terapie mai eficienta.

Costuri si Asigurari
Costurile sedintelor de acupunctura sunt prezenatate in pagina “Servicii si Preturi” . De obicei cele mai multe dintre societatile de asigurare acopera costul tratamenteleor de acupunctura. Daca aveti intrebari privind aceasta va rugam sa contactati agentului sau societatea Dumneavoastra de asigurare. Va multumim!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s